

Cameron School Parent Council 211 Cameron Avenue, North York, Ontario M2N 1E8

Working to enhance our children's educational experience

PARENT COUNCIL MEETING AGENDA

DATE: September 19th, 2012

PLACE: Cameron P.S. Staffroom

TIME: 6:30 P.M.

1. Welcome & introduction

Z. Campbell, 6:30-6:35 (5 min).

2. Introduction and electoral procedures

> H. Bieler, 6:35-6:45 (10 min).

3. Elections (including appointment of new Council Chair(s), Secretary & Treasurer)

> H. Bieler, 6:45-7:00 (15 min).

4. Budget sub-committee formation & first meeting

Newly appointed Treasurer, 7:00-7:05 (5 min).

5. Other Business

➤ Newly appointed Council Chair(s), 7:05-7:15 (10 min).

6. Date of next meeting

Newly appointed Council Chair(s), 7:15-7:25 (10 min).